Petak, 14.05.2021.
In

Vapiano u Alti – Sada još bolji

Ponedjeljak, 26.04.2021. | In | Autor

Prekrasni ambijent svjetski poznatog brenda Vapiano ponovo je otvorio svoja vrata za sve zaljubljenike mediteranske kuhinje. Novi, još bolji Vapiano, koji odiše sofisticiranom i modernom atmosferom, ponovo je mjesto okupljanja u Alta Shopping centru u Sarajevu. Prepoznatljivi okusi paste, pizze ili salate, pronašli su svoje mjesto i u novom, obogaćenom meniju.

Svjetski poznatu franšizu za Bosnu i Hercegovinu kupila je Bingo grupacija čime su zadržani uposlenici koji ostaju dio Vapiano porodice. U prethodnom periodu objekat je u potpunosti renoviran, a s novim ulaganjima u prostor i obuke uposlenika, došlo je do širenja ponude restorana.

Vapiano odlikuje koncept otvorene kuhinje, u kojoj s užitkom možete gledati pripremu domaće paste ili zdrave salate, te odabirom sastojaka učestvovati u tom procesu. Ova, 19 godina stara tradicija, započela je u Njemačkoj, a danas Vapiano slovi za svjetski poznatu franšizu, sa 200 objekata u 33 zemlje, na pet kontinenata. 

Ako pak želite obradovati sebe delicijama iz Vapiana  u kućnoj atmosferi ili u kancelariji, ponudu možete naručiti i preko aplikacije korpa.ba.