Petak, 05.03.2021.

Ljetni glamur boemskog modnog stila

Subota, 01.08.2020. | Lifestyle | Autor

Koliko se slobode u pogledu odijevanja skriva u vama?

Da li slijepo pratite trendove ili se negdje u vama sakrila osoba slobodnog duha? Ako ste ta, neobuzdana buntovna persona, koja voli boje, tkanine i lepršavost svuda oko sebe, boho stil je kao stvoren za vas. Sve popularniji među mladima, ali i onim generacijama koje su ga rado nosile u svojoj mladosti, boho stil je odraz boemskog načina života. Svuda oko njega odzvanja prisustvo čipke, kože, tkanih detalja, uzoraka i naglašenih boja. Kao stvoren je za sve one koji se usuđuju da sanjaju u bojama.

Boho stil je idealan za ljeto, uz sve predivne lepršave haljine, marame, košulje, suknje i neizostavni nakit. Udobne sandale, šešir na glavi i naočare velikog okvira i spremni ste za izazove koji su pred vama. Od pastelnih i neutralnih boja, pa sve do vrlo živopisnih i akcentnih, boho stil je zaista svestran i kao da svjesno želi da zagrli sve lijepe stvari oko sebe.

Ako su vaš izbor tokom ljeta kratki teksas šortsevi, sve što vam treba da biste postigli boho efekat pri odijevanju je upečatljiva majica sa otiskom, i marama preko ramena u vidu mantila. Nećete pogriješiti ako odaberete udobne gležnjače i šešir u kaubojskom stilu, kao i kožni kaiš. Takođe što se nakita tiče, prepustite se užitku, jer sa nakitom kada je boho stil u pitanju, ne možete da pretjerate.

Ukoliko krenete na plažu, vaš izbor može da bude i gornji dio vezenog kupaćeg kostima u boho stilu, preko kog će biti lagana ljetna haljina izražajne teksture. Ne zaboravite pletenu torbu i ukrase za kosu u vidu traka ili marama, koji će upotpuniti utisak.

Tagovi: Boho stil