Srijeda, 25.11.2020.

Znate li gdje žive žene sa najvećim grudima?

Petak, 30.10.2020. | Lifestyle | Novinar2

Mislite da su djevojke i žene na Balkanu pretjerale sa veličinom implanata koje ugrađuju u svoje grudi?

Koliko god puta da smo pomislili da su žene oko nas pretjerale sa veličinom grudi, u svijetu ipak ima veće! Evo gdje u svijetu postoji najveća potreba za grudnjacima velikih korpica, odnosno za veliki brojevima ovog komada donjeg veša.

Velike grudi i dalje su najtraženije, ma koliko da tražimo opravdanje za svoju veličinu! Ekipa sa Independent-a istraživala je područja u svijetu u kojima žive žene sa najvećim grudima na osnovu jasnog parametra – veša koji se prodaje, odnosno veličine korpice brushaltera.

Muškarci tako mogu uživati u obilnim dekolteima u Skandinaviji i Rusiji. Ovo su destinacije u kojima ćete susretati žene koje prosječno nose najmanje D veličinu brushaltera. Ovo je ujedno i najveća veličina na tržištu.

Nešto manje grudi posjeduje prosječna žena u Hrvatskoj, slično kao u Njemačkoj i u Americi gdje je D veličina najčešći predmet prodaje u radnjama sa vešom.

Daleko najveći broj zemalja ima prosječnu veličinu korpice A, onu najmanju, a većinom se radi o zemljama Daleke Azije i Afrike.

Tagovi: Grudi Žene