Subota, 10.04.2021.

Pet tipova dekoltea i šta oni govore o vlasnici

Srijeda, 07.04.2021. | Lifestyle | Najnovije | novinarka

Dekolte se smatra najženstvenijim od svih drugih oblika izreza odjeće, jer ističe grudi i vrat. Ovakav način isticanja prsa uobičajen je još od 11. stoljeća, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lijepo oblikovane i zdrave grudi. Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, hirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka. Saznajte što svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici i kako dobiti čvršće i podignute grudi te njegovan dekolte.

Push up dekolte

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sjediti skrštenih ruku. Riješit će svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je izravna, efikasna i zapravo jednostavna.

Duboki dekolte

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom ekshibicionisticom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopće nije tačno. Dok muškarci i žene promatraju takvu ženu, ona promatra njih. Usput primjećuje više nego što oni uopće mogu razumjeti.

Sidebob dekolte

Vlasnica ovog dekoltea nije sretna ukoliko bar dvije stvari ne radi u isto vrijeme. To je prava multi – taskerica, jer uvijek ima jedan dekolte naprijed i još bar po jedan sa svake strane.

Stisnuti dekolte

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova cura je pobjednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

Skriveni dekolte

Njegova vlasnica mora uvijek sve stvari imati pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna što radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi naknadno.