Četvrtak, 13.05.2021.

Ovo je najjači astro par: Niko im ništa ne može!

Subota, 13.02.2021. | Lifestyle | novinarka

Ove kombinacije horoskopskih znakova su fatalne…

BIK I DJEVICA

Kad se upare, ova dva znaka izbjegavaju sukobe, uvijek su smireni u komunikaciji. Odnos Bika i Djevice zasnovan je na velikoj ljubavi, logici i dobroj organizaciji.

STRIJELAC I OVAN

Ovaj par je duboko emotivno vezan. Zbog buntovnih sklonosti, spajanje ovih znakova nije lako, ali kad se jednom spoje – njih dvoje odlično funkcionišu. I Strijelac i Ovan bježe od rutine i zajedno se ludo zabavljaju.

RAK I RIBE

Fantastičan par koji se na prvi pogled savršeno razumije. Izuzetno su pažljivi i osjetljivi jedno prema drugom, zajedno ostaju i u tuzi i u radosti. Nesumnjivo – ovo je par sa najdubljom emotivnom vezom.

VAGA I RAK

Njih dvoje se dopunjuju na gotovo svim nivoima i kad se udruže – samo im je nebo granica. Ova dva znaka su prema zodijaku „srodne duše“.

ŠKORPIJA I VAGA

Duboko su emotivno povezani. Njihova međusobna strast i posvećenost jedno drugom čine ovaj par neuništivim. U intimnom smislu, oni se savršeno uklapaju.

BLIZANCI I VODOLIJA

Ovo su dva znaka koji se savršeno nadopunjuju. Čak i ako ponekad imaju suprotna mišljenja o određenim pitanjima, oni znaju kako da se motivišu i slože.

Slabost jednog partnera, uvijek se nadoknađuje snagom drugog. Zajedno mogu da prežive sve bure.