Petak, 14.05.2021.

Piling kafom i još 3 neobična beauty savjeta

Srijeda, 14.04.2021. | Lifestyle | Najnovije | novinarka

Ove ideje možda zvuče neobično, no ono što je bitno je da su djelotvorne… Kako bi vaše trepavice bile što izražajnije i bogatije, volumen im dodajte uz pomoć običnog dječjeg pudera.

1. Preskočite šampon

Svakodnevno pranje kose isušuje kosu i tjeme, uništava prirodne masnoće vlasišta koje ga štite te dovodi do brojnih problema s kosom i vlasištom. Problemi s peruti, lomljivom kosom i osjetljivim tjemenom često su posljedica upravo svakodnevnog šamponiranja. Ako već ne možete bez pranja kose, isprobajte šampone za suho pranje i odgodite pranje za par dana.

2. Napudrajte trepavice

Kako bi vaše trepavice bile što izražajnije i bogatije, volumen im dodajte uz pomoć običnog dječjeg pudera. Nanesite prvi sloj maskare, zatim napudrajte trepavice, a potom nanesite završni sloj maskare et voila!, imat ćete pogled kroz guste trepavice koji će mu slomiti srce.

3. Istrljajte se kavom

Napravite smjesu od pola šoljice zrna kafe, 3 velike kašike kokosovog ulja, pola šoljice smeđeg šećera i par kašika cimeta. Dobivenu smjesu koristite kao piling za tijelo koji će vam besprijekorno njegovati kožu i pripremiti je za hidrataciju. I još ćete savršeno mirisati!

4. Joga smijeha

Najbolji beauty savjet koji možete dobiti je da budete sretni i nasmijani, jer vas ništa ne čini ljepšim i mlađim od iskrenog osmijeha na licu. A kako biste potencirali dobre vibracije i pozitivnu energiju, preporučamo vam da isprobate jogu smijeha. Postoje čak i studije koje su pokazale kako su žene koje su redovito išle na jogu smijeha atraktivnije zbog visokih razina estrogena koji je cijelo vrijeme prisutan u njihovim tijelima. Iliti drugim riječima, sretni ste i nasmijani i rumeni, i cijelo se vrijeme hihoćete poput zaljubljene curice. Ima li išta bolje?