Petak, 24.09.2021.

Znakovi Zodijaka čije je poljupce teško zaboraviti – Romantične noći sa Ribama se dugo pamte

Srijeda, 15.09.2021. | Lifestyle | Najnovije | novinarka

Ko se najbolje ljubi među horoskopskim znakovima? Astrolozi izdvajaju tri znaka:

Ribe: Njihove poljupce ćete dugo pamtiti. Njihova senitivnost i emotivnost ih čine sjajnim ljubavnicima. Hemiju sa njima možete naprosto osjetiti. Ribe ne ulaze u ljubavni odnos sa nekim ko im se ne dopada, pa sa tim vjerovatno neće nikada ni poljubiti nekoga ko ih ne privlači. A oni koji ih privlače će dobiti strasan i sjajan poljubac. Najbolja stvar od svega jeste da će ova strast u poljupcima dugo potrajati, tako da se ne morate plašiti da će se iskre između vas izgubiti. 

Škorpija: Ovo nije nikakva novost, Škorpije su uvijek bile svrstane među najstrastvenije znakove Zodijaka. Škorpije su jedni od najmoćnijih predstavnika Zodijaka. Neustrašivi i puni avanturističnog duha što ih čini jako zabavnima i privlačnima drugim ljudima. Oni su tipovi ličnosti koji neće doći i pitati da li mogu dobiti poljubac već će vas poljubiti bez mnogo ustručavanja. Njihovi poljupci traju dugo i nose sa sobom ogromnu emociju i strast. Povučene osobe će možda biti prestrašene ovom njihovom stranom ličnosti, ali oni hrabriji i otvoreniji će uživati. 

Bik: Budući da je Bik tako pun samopouzdanja i samopoštovanja lako će privući simpatije drugih ljudi. Mnogi će poželjeti isprobati čari njihovog poljupca i uvjeriti se da li su toliko sjajni kao što za sebe smatraju da jesu. Iako Bik teži ka tradicionalnom tipu veze i nije sklon fantaziranju, ljubav sa njim će biti neosporivo sjajna. Poljupci će biti dugi i nježni. Ako ste ikada bili u vezi sa Bikom onda znate o čemu pričamo.