Subota, 27.02.2021.

Brzi test koji će vam otkriti kakve vas brige muče

Subota, 20.02.2021. | Lifestyle | Najnovije | Autor

Složićete se da je zaljubljivanje jedna od najljepših stvari, ali isto tako i jedna od strašnijih. Koji je vaš najveći strah u ljubavi?

Ljudi se susreću s mnogim strahovima u želji da sve ispadne što bolje i da ostave što bolji utisak, a razlog straha zavisi od osobe do osobe. Ako ste nedavno „uplovili“ u novi odnos, možda još niste ni svjesni briga koje imate.

Možete da ih otkrijete jednim brzim testom. Pogledajte ovu sliku, a onda potražite pojam koji ste prvi zapazili.

Lice muškarca

Ako je prvo što ste primjetili lice muškarca, vaš najveći strah je onaj od nepoznatog. Postoji li išta strašnije nego otvoriti svoju dušu nekome i rizikovati da vas iznenada povrijedi i napusti? Za vas nema. Morate da pronađete način da se opustite i da se pripremite i na mogućnost da vam bude slomljeno srce jer je u ljubavi sve moguće.

Žena s knjigom

Plašite se da ćete izgubiti sebe u novom odnosu. Zaljubljive ste prirode i koliko god želite s nekim da se povežete, bojite se da će ta osoba previše uticati na vas. Razlog tome mogu da budu neka loša iskustva u prošlosti, ali imajte na umu da je svaki odnos drugačiji i da to što vas je jedna osoba povrijedila ne znači da će i neko drugi to ponoviti.

Muškarac s kapuljačom

Vaš najveći strah je da pokažete svoju tamnu stranu. Iako ste veseli, dragi, nasmijani i topli, kao i svi imate neke loše karakteristike i strah vas je da to pokažete drugoj strani. Zapamtite, niko ne može, barem ne dugo, da skriva svoje loše strane, ali ako ste u dobroj vezi s nekim ko vas voli, taj će vas prihvatiti u potpunosti.

Žena u daljini

Plašite se da nećete doživjeti pravu ljubav i to sve zbog prošlih neuspješnih ljubavnih odnosa. Ipak, ako stvarno želite ljubav, naći ćete je. Pristup ljubavi je jako važan. Umjesto traženja lošeg u ljudima, otvorite im se i pružite im priliku da vas iznenade. Nemojte se povlačiti u sebe.