Nedjelja, 28.02.2021.

ŽENE SA OVAKVOM FRIZUROM SU IM NAJPRIVLAČNIJE: Evo šta muškarci misle o njima, a da one ni NE ZNAJU!

Srijeda, 27.01.2021. | Lifestyle | Najnovije | Autor

Žene s dugom kosom vide kao ‘zdrave’ i ‘inteligentne’, dok su im one s kratkom ‘brižne’ i ‘ženstvene’. Na kraju je sve stvar izbora, a ovo su razlozi zašto se nekim muškarcima više sviđaju one s kratkom kosom.

Kratka kosa privlači pažnju

Kratke frizure ističu se od ostalih, pa ih muškarci obično uvijek primjete. Mnogi muškarci koji vole žene s kratkom kosom, rekli su da kratka kosa nije toliko česta kao duga, što je čini posebnom.
 

Bolje vide lice i vrat

Možda ste primjetili da na modnim revijama modeli uglavnom imaju frizure koje im što više otkrivaju lice. To je zato što kosa može ometati i sakriti ženske crte. Muškarci se takođe slažu da su lice i vrat jako atraktivni.

Kratka kosa zahtjeva manje održavanja

Razmislite koliko je vremena potrebno za oblikovanje duge frizure, a muškarci mrze kad ženama treba predugo da se spreme.

Kratka kosa jednako samopouzdanje

Nije svaka žena spremna da eksperimentiše kratkom frizurom. Za to je potrebna hrabrost, kao i samopouzdanje, a muškarce privlače žene s visokim samopouzdanjem.

Ne smeta im

Muškarci ne vole kad im kosa djevojke uđe u oči i usta. Osim toga, takođe ne vole vidjeti dlake po podu. Zato im kraća kosa bolje odgovara.

Često znači da je ženi stalo do svog izgleda

Ako se žena odluči na kratku frizuru, to znači da se dobro brine o sebi. Ovo je vrlo važno za muškarce, jer im pokazuje da je žena zainteresovana za brigu o svom izgledu.

Tagovi: frizure