Subota, 23.10.2021.

Sarah Jessica Parker priznala: Serija “Seks i grad” mi je donijela ogromnu slavu ali i neizlječivu bolest

Petak, 06.11.2020. | Magazin | Showbiz | Novinar2

Serija “Seks i grad” emitovanjem svoje prve epizode 6. juna 1998. za male ekrane je prikovala milione gledalaca širom svijeta. Vremenom je postala kultna, posljednja epizoda se emitovala u februaru 2004. godine, a mnogi ljubitelji i danas su posvećeni gledanju repriza.

Samim tim ne čudi ni činjenica što publika i dalje popularnu glumicu Sarah Jessicu Parker identifikuje sa Carrie Bradshaw. I ona je toga svjesna. Mada, ako realno pogledamo, Sara i Keri imaju nešto zajedničko. Moda im je definitivno neizostavan dio života, pa tako Sarah Jessikćca Parker danas posjeduje niz svojih butika širom Amerike.

Ipak, popularna glumica je otkrila da ju je uloga kojom je stekla ogromnu slavu i popularnost koštala zdravlja o kojem danas mora da vodi računa. Za sve su krive visoke potpetice koje su se nosile na svakom setu ove serije. 

“Ljekar mi je rekao da moje stopalo radi stvari koje ne bi trebalo, kao i da mi nisu baš sve kosti u tom predjelu na svom mjestu. To sam “priuštila” sebi nakon godina nošenja zahtjevne obuće na setu serije. Sada ću vježbama morati da ispravljam učinjeno”, rekla je Sara ističući da joj je Carie Bradshaw “zagorčala život”.