Srijeda, 14.04.2021.

Jelena Karleuša konačno otkrila ono što je sve zanimalo: Evo zbog čega Duško više ne prati na “Instagramu”

Subota, 17.10.2020. | Magazin | Showbiz | Novinar2

Jelena Karleuša razvod ‒ jedan je od najtraženijih pojmova na Google-u. Pjevačica i fudbaler prošle godine imali su brojne probleme, međutim to se nije bitno odrazilo na njihov brak. Ipak, javnost se zainteresovala za njihov razvod kada su Duško Tošić i Jelena Karleuša prestali da se prate na društvenim mrežama i da objavljuju zajedničke fotografije.

Jelena Karleuša razvod nikada nije javno spomenula. Duško i ona žive u zajedničkoj vili na Dedinju, ali su često odvojeni zbog njegovog posla. Duško veći dio godine provodi u Kini, dok Jelena vrijeme posvećuje njihovim kćerkama.

View this post on Instagram

Good morning world! Let’s get it!🦁

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

“On je odavno odlučio da ne želi da gleda šta ja kačim na „Instagram“. Ne želi da zna, ne želi da vidi. On je mene upoznao kao jednu smjernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila jedna nevjerovatna promjena”, istakla je Jelena kroz smeh.

Povodom svojih seksi i zavodljivih fotografija dodala je da je krivac za sve i njena vrela krv.

“Uvijek imam tu povišenu temperaturu, nadam se, ne od korone, ali vrela sam žena. Meni nikada nije hladno, rijetko nosim čarape, rijetko i nešto toplije obučem. Kad malo bolje razmislim ja sam uvijek gola, a uvijek sam najbolje obučena. To je jedan apsurd koji se dešava na Balkanu, da je jedna gola žena stalno najbolje obučena”, otkrila je za „Telegraf“.

View this post on Instagram

💥💥💥

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena Karleuša je konačno otkrila ono što je sve zanimalo ‒ provokativne fotografije razlog su što se njih dvoje ne prate na društvenim mrežama. S druge strane, jasno je stavila do znanja da „Instagram“ nikako ne može da bude mjerilo nečijeg braka.