Subota, 08.05.2021.

Diznijeva linija vjenčanica u stilu vaših omiljenih princeza

Nedjelja, 19.07.2020. | Magazin | Autor

Gotovo da nema djevojčice koja sebe nije zamišljala u ulozi Snježane, Pepeljuge, Arijel, Pokahontas, Bel i drugih Diznijevih ljepotica.

Slušajući pred spavanje doživljaje ovih hrabrih djevojaka, gotovo da su sve u snovima zamišljale avanture kroz koje su one prolazile i naravno prinčeve na bijelom konju, koji dolaze da osvoje njihova srca. 

Ako ste i sami ljubitelj Diznijevih crtića, svidjeće vam se naša današnja tema. Allure Bridal je početkom tekuće godine najavila saradnju sa Dizney kompanijom i kreiranje vrlo upečatljive kolekcije. Riječ je o nesvakidašnjoj liniji vjenčanica inspirisanoj Diznijevim heroinama. Pod nazivom “The Disney Fairy Tale Weddings Collection” svaka haljina je priča za sebe, i zaista oduzima dah. Cijena je impresivna također i u rasponu je od 1.200 dolara do čak 10.000 usd.

Senzacionalne, ženstvene i živopisne poput ljepotica koje su poslužile kao nadahnuće za njihovu izradu, ove vjenčanice su zapravo ostvarenje djevojačkih snova, i detalj koji jednom bajkovitom vjenčanju nedostaje. Možda baš neka od njih bude ona koju ćete poželjeti da nosite na svom venčanju. Zavirite u našu galeriju.