Subota, 08.05.2021.

Humanitarni projekt Seana Penna ponovo ujedinio Brada Pitta i Jennifer Aniston

Subota, 19.09.2020. | Film | Magazin | Najnovije | Novinar

Jennifer Aniston i Brad Pitt su iznenadili svoje obožavatelje pojavivši se na istom videopozivu koji je okupio nekolicinu poznatih ličnosti kako bi čitali scenarij filma “Fast Times at Ridgemont High” i sakupili novac za humanitarne svrhe.

Brad i Jennifer su učestvovali u projektu koji je organizovao glumac Sean Penn ispred svoje neprofitne organizacije Community Organized Relief Effort. Uz njih su se na videopozivu pojavili i Morgan Freeman, Henry Golding, Jimmy Kimmel, Shia Labeouf, John Legend, Ray Liotta, Matthew McConaughey, Julia Roberts, kao i Penn.

Iako je u pitanju grupno čitanje scenarija, reakcije obožavatelja na ponovno pojavljivanje Brada i Jennifer zajedno nisu izostale. Posebno ih je oduševila činjenica da je Brad posebno pozdravio svoju bivšu suprugu, pa tek onda ostatak ekipe na pozivu.

Ovo je drugi put da je par komunicirao u javnosti nakon njihovog razvoda 2005. godine. Ranije ove godine su viđeni zajedno na dodjeli SAG nagrada, a ovaj susret također je pokrenuo lavinu komentara obožavatelja koji se još uvijek nadaju da će se par pomiriti.