Subota, 08.05.2021.

Bili su jedan od najljepših parova i izgledali su nikad sretnije, a onda se sve iznenada raspalo

Utorak, 28.07.2020. | Magazin | Showbiz | Autor

Jennifer Aniston i Brad Pitt su se zaljubili 1998. zahvaljujući svojim agentima, a zaručili su se već godinu dana kasnije i vjenčali u ljeto 2000.

Prošlo je 20 godina od vjenčanja mnogima omiljenog para, Jennifer Aniston (51) i Brada Pitta (56), a neki se još nisu pomirili s njihovim razvodom.

Veza ovog bivšeg para još fascinira javnost, iako nisu glavna tema kao krajem 90-ih i početkom 2000-ih kada je njihova romansa bila u počecima. Za ljubav Brada i Jennifer su glavni krivci bili njihovi agenti koji su ih spojili 1998. kada su gradili glumačku karijeru. 

Pitt je tada imao težak prekid s kolegicom Gwyneth Paltrow koja je shvatila da nije spremna za brak, pa ni s njim kojeg je jako voljela. No to je požalila kada je vidjela da ima novu ljubav Jennifer. Par se nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali, pojavio na crvenom tepihu u septembru 1999. na dodjeli nagrade Emmy u Los Angelesu.

Bili su glavna atrakcija i sve su oči bile uperene u njih te su zasjenili ostale zvijezde. Javnost i strani mediji su komentirali da Jennifer i Brad izgledaju jako zaljubljeno i sretno, a već mjesec dana kasnije on ju je zaprosio. Učinio je to iza pozornice na Stingovom koncertu.

Vjenčali su se u ljeto 2000. u Malibuu, a pokušali su skriti detalje od javnosti, no nisu uspjeli i kao i svaka vijest o njima i ova je izazvala veliko zanimanje. Jennifer je ubrzo nakon sudbonosnog da ispričala kako je već nakon prvog spoja s Bradom znala da je on za nju idealni muškarac.

“Znali smo oboje već na prvom spoju da se sviđamo jedno drugome. Bilo je čudno. Mislila sam da je to bila baš jednostavna, laka večer. Bilo mi je jako zabavno”, rekla je glumica u intervju 2004. s Diane Sawyer.

U romantičnoj ispovijesti je otkrila i da bi jako željela imati djecu s Bradom te da smatra bi mogla održavati ravnotežu između posla i majčinstva. No 2005. njen brak s njim se raspao i nije joj se nikad ostvario san o roditeljstvu dok je on kasnije dobio djecu. Pittova afera s Angelinom Jolie je izašla na vidjelo, a kasnije ju je i oženio.

Brad i Jennifer su završili brak na ružan način i nisu ostali u dobrim odnosima, no posljednjih godina su opet postali prijatelji.

Bivši supružnici odbijaju komentirati svoj odnos, a obožavatelji se i dalje nadaju da će završiti zajedno. Ističu da Brad i Jennifer nikad nisu izgledali sretno ni sa kim kao jedno s drugim te da su bili jedan od najljepših slavnih parova.