Utorak, 19.10.2021.

Oglasio se Adi Bebanić nakon što je diskvalifikovan iz rijalityja “Zadruga 4”

Ponedjeljak, 28.09.2020. | Magazin | Showbiz | Novinar2

Bh. novinar i voditelj Adi Bebanić u srbijanskom realityju Zadruga nije izdržao ni 24 sata, a organizator ga je diskvalificirao te najavio tužbu zbog nepoštivanja ugovornih obaveza tešku 50 hiljada eura.

Adi Bebanić je jučer ujutru imao napad panike, a kasnije na ljekarskom pregledu, kako je saopćio organizator, je bio potpuno zdrav. Ipak,  on se nije želio vratiti u zatvoreni prostor realityja.

Adi Bebanić se oglasio na svom Instagram profilu i napisao sljedeće:

“Kad navikneš na ljubav, ne snalaziš se na mjestu bez empatije, ljudskosti i manira. Ekipa, hvala svima. Ja sam dobro, puno bolje nego da sam ostao tamo. Sretan sam sa ljudima koje volim, koji su mi bili podrška kroz sve ovo. Vraćam se večeras u moju BiH, pa ćemo pričati. I ne kajem se ni zbog čega, ne postoje loše odluke, svaka će nas naučiti nečemu što nikad nećemo zaboraviti. Hvala mojoj mami, sestri, porodici, prijateljima, kolegama i ljudima koji me vole na svemu. Kad sam ušao tamo, rekao sam idem da pokušam promovirati neke lijepe osobine. Nije išlo. Nemoguće je tamo.”, napisao je Bebanić na društvenoj mreži Instagram.

Tagovi: Adi Bebanić