Petak, 14.05.2021.

Kćerka i supruga Vil Smita javno priznale da ih privlače žene!

Petak, 02.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

lumica Džejda Pinket Smit i njena kćerka Vilov su bez ustručavanja priznale da su ih ranije privlačile žene. Naime, supruga i nasljednica Vila Smita su u specijalnoj emisiji na Fejsbuku koju vodi Džejdina majka, Adriana Banfild-Noris priznale da su im se dopadale dame.

Džejda je ispričala u intervjuu kako su je s*ksualno privlačile žene, ali da veze sa nježnijim polom nikada nije imala niti je to za nju.

– Volim da sam okružena ženama, ali nikada se ne bih s njima mogla povezati u romantičnom smislu. Ipak, nikada ne znaš. Dvaput dosad su me privukle žene u s*ksualnom smislu, a to je bilo dosta rano, kada sam imala oko 20 godina – ispričala je Džejda.

Njeno mišljenje je dijelila i kćerka Vilov koja je istakla da se divi ženskoj ljepoti, ali kako kaže nikada nije bila zaljubljena u djevojku.

– Sjećam se da sam u nekoliko navrata pomislila koliko su neke djevojke predivne. Nikada nisam bila zaljubljena u djevojku, ali ne isključujem mogućnost da bi se to moglo dogoditi jer su me i ranije dosta privlačile – kaže Vilov koja ima 20 godina, piše Alo.