Utorak, 15.06.2021.

Ša iznio prljavi veš iz braka sa Ivanom

Nedjelja, 02.05.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Ivana Aleksić u rešili su da se razvedu, a on u rijalitiju “Zadruga 4” počeo je da iznosi intimne detalje iz njihovog braka.

Njega je očigledno na to podstakla informacija da je u spoljnom svijetu prisna sa njegovim rijaliti neprijateljem Vladimirom Tomovićem.

– Pokušavali smo i radili na tome da imamo dijete. Meni je to jedina i najveća neostvarena želja. I evo sad kad pričam sve, moram da kažem da mi je Ivana u jednom trenutku rekla: “Možda mi još nismo ni spremi za dijete”. Svodilo se naše vrijeme na to da ja sjedim u salonu, čekam da završi posao i onda kući, kokice i film, pa legnemo da spavamo. Al’ kad kažem spavamo – spavamo. Radila je dosta i pričala je da je umorna. Falile su mi neke stvari u braku. Legnemo i spavamo. Nema ništa, samo spavamo. Kad je bio period korone bili smo stalno u kući i mi smo se ponašali kao da ne podnosimo jedno drugo. Smetalo mi je što nismo intimni. Razmišljao sam stalno o tome da zaradim pare i putovao sam i radio. Ona je finansijski doprinosila u braku. Radila je dosta u salonu. Sve rjeđe i rjeđe smo bili intimni. Čak sam joj i rekao: “Nemoj da odem i sa strane da tražim nešto” – rekao je Ša.
– Nije bila u fazonu da stalno imamo odnose. Ali manjkalo mi je to i smetalo. Posvađamo se mi oko toga, ali sam joj milion puta rekao da mi fali. Nas dvoje smo ovako funkcionisali super, ali taj odnos… Postali smo kao drugari koji se gotive. Ali, to nije to, taj odnos, nije hemija. Živjeli smo kao osobe koje imaju 60 godina i ugušili smo jedno drugo. Imali smo često rasprave i svađe oko sitnica. Ja sam ovdje malo više lagao, nisam htio da iznosim ništa. Možda bi me ljudi shvatili da sam pričao ranije, ali nisam htio da je blatim – dodao je reper u rijalitiju, pa spomenuo njen odnos sa Vladimirom Tomovićem.

– Ovo što radi sa Vladimirom je jadno. Daje mi za pravo da sumnjam da je kroz brak željela da bude nešto što nije. Možda je gušila svoju prirodu. Izražavam sumnju da je bila nešto drugo – zaključio je on.