Petak, 24.09.2021.

Poslije Lukasovih uvreda, Ivana Selakov poručila: Ne dugujem nikome ni dinar!

Četvrtak, 02.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Medijski skandal dogodio se nakon što su Aca Lukas i Ivana Selakov prekinuli dugogodišnju saradnju i prijateljstvo. Razdor je nastao zbog posljednjeg dueta “Svatovi”, koji je nakon samo 24 sata povučen sa Jutjuba, a međusobne optužbe počele su da se nižu.

Naime, Selakova je prva objavila da se smatra prevarenom od strane duet-saradnika, a Lukas je potom reagovao i rekao:

– Bio sam šokiran kad sam sve saznao. Toliko uspješnih stvari smo napravili do sada. Nisam htio da komentarišem, a inače sve što smo se dogovarali o ovom duetu je bilo da ga otpjevamo zajedno. To je moja stara pjesma, sa mog prvog albuma. Došli su ona i njen suprug, veliki menadžer i producent Peđa, takozvani muž od pjevačice, koji je zvanično njen nosač kofera, i rekli su da će oni i njihovi ljudi uraditi aranžman za tu pjesmu.

– S njima se nisam dogovarao ništa više. Tako je bilo i s prošlim duetima. Ja sam joj bio od pomoći kao velika zvijezda, ona je bila samo moj prateći vokal. To je sve funkcionisalo. Sad priča da je ona sve finansirala, a da me je pitala da i ja u tome učestvujem, ja bih to odbio, jer meni ni za k…. u životu nije potrebna Ivana Selakov. Tako da je to do sada funkcionisalo na obostranu korist – rekao je Lukas za Kurir.

Folker je dodao da joj je on “dao život”, kao i da zahvaljujući njemu “zarađuje za hljeb”, a Ivana se za Telegraf Jetset prvi put oglasila o skandalu i rekla:

– Ne ulazim u estradni mulj. Šta sam imala – rekla sam. Moja karijera je bez skandala i tako će i ostati. Da sam htjela skandale i slično, odavno bih se takvim stvarima bavila. Mogu samo da izjavim da nikome ne dugujem ni dinar, i to je jedina istina – izjavila je Ivana za Telegraf.