Subota, 10.04.2021.

Ona je prva i najveća ljubav Kristijana Golubovića, rodila mu je sina, a četrnaest godina kasnije izgubila bitku sa opakom bolešću!

Srijeda, 03.03.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Zvijezda rijalitija, Kristijan Golubović oduvijek je bio magnet za ljepši pol, ali najveća ljubav Kristijana Golubovića je njegova nevjenčana supruga Danijela.

Danijela Đukić, prva i najveća ljubav Kristijana Golubovića preminula je od raka dojke 2009. godine. S godinu dana mlađom frizerkom upoznao se još 1983. godine, dok je bio tinejdžer. Nikada se nisu vjenčali, ali živjeli su kao da su u braku. Silno su željeli dijete, ali Danijela nije mogla da zatrudni.

– Bila je to velika ljubav, skoro deset godina trajala je borba za potomstvo. Na kraju su otišli na hormonsku terapiju i Danijela je uspjela da zatrudni, bili su presrećni. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj jer su Kiki i Danijela tamo živjeli – otkrio je Golubovićev prijatelj i dodao da je Kiki uvijek bio sa Danijelom u kontaktu, pogotovo kada se borila sa opakom bolešću.

Kristijan sa sinom Lazarom.

-Kada je saznala da ima rak dojke pozvala ga je i zatražila oproštaj za sve ružne stvari. Naime, zabranila mu je da viđa sina čak sedam godina i molila da joj oprosti. Kristijan je teško podnio vijest o njenoj bolesti. Oprostio joj je i na sve načine pokušavao da joj pomogne. Iako je u to vrijeme bio u braku sa Suzanom Milojković, išao je sa Danijelom na preglede i terapije. Nažalost, Danijela je preminula 2009. a to je bio jedan od najtežih trenutaka u Kristijanovom životu. Pogotovo zato što je Lazar odrastao bez njega, a bez majke ostao sa samo 14 godina – otkrio je za “Stars” član Golubovićeve porodice i dodao da Kristijan redovno posjećuje Danijelin grob i plače.

Naime, popularni zadrugar i dan danas pominje svoju najveću ljubav Danijelu, o njoj uvijek priča sa sjetom u glasu i sa suzama u očima.