Subota, 27.02.2021.

Severina se seli na imanje svog novog dečka!

Četvrtak, 04.02.2021. | Magazin | Showbiz | novinarka

Severina Kojić otpočeti će zajednički život sa svojim dečkom, vinarom Tomislavom Voštinićem. Pjevačica će za početak prenijeti dio svojih stvari na njegovo imanje u Ivanić Gradu gdje će povremeno odlaziti i provoditi po nekoliko dana kako bi vidjela kako će njih dvoje da funkcionišu zajedno.

Otkako se saznalo da je popularna Splićanka u vezi sa vinarom, mnogi se pitaju šta je sa njenim brakom sa Igorom Kojićem. Spekuliše se da supružnici nisu u dobrim odnosima, a u prilog tome govori i to što se nisu vidjeli skoro godinu dana. U međuvremenu, Severina je našla novog dečka sa kojim je provela cijelo ljeto, a po svemu sudeći uskoro planiraju i zajednički život.

Izvor blizak pjevačici kaže da ona dosta vremena provodi na Graberju Ivanovačkom gdje Tomislav ima imanje i vinariju, kao i da su ljetos putovali zajedno, a viđeni su na krstarenju Jadranom. S obzirom na to da im ljubav cvjeta, njih dvoje su razgovarali i da vezu podignu na viši nivo, pa joj je Voštinić predložio da otpočnu zajednički život. Znajući da je njena situacija komplikovana – da je i dalje u braku sa Kojićem, kao i da je nesigurna po pitanju useljenja kod njega, dao joj je ideju da sa time počne polako. To znači da bi ona postepeno prenosila stvari kod njega, kao i da bi i dalje odlazila u Zagreb i boravila u svom stanu jer ima dosta obaveza oko posla.

Severini se taj predlog dopao, pa je odlučila da pokuša, a ideja se dopala i njenim prijateljima. Kako kaže naš sagovornik, Tomislav je jako dobar i pažljiv prema pjevačici, poštuje je i njoj jako prija njegovo društvo. On dodaje i da joj neće biti teško da se preseli kod njega, jer je gotovo stalno na imanju, a prija joj i prirodno okruženje, tišina i mir, udaljenost od grada i gužve.

Još prople godine se pisalo da je Severina u vezi sa vinarom, ali njih dvoje su negirali tu informaciju. Samo nekoliko dana kasnije, hrvatski mediji objavili su da je pjevačica ljetos viđena na krstarenju sa Tomislavom, ali da ga je predstavljala kao svog tjelohranitelja kako niko ne bi posumnjao da su zajedno. U međuvremenu je obrisala određene fotografije sa Kojićem koje je imala na Instagramu, što je uradio i on.