Petak, 24.09.2021.

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE SA 6 RIJEČI KONAČNO OGLASILA O ODLASKU JELENE IZ ZVEZDA GRANDA: A Karleuša joj odmah odgovorila!

Subota, 04.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Dan nakon što je javnost obaviještena o tome da Jelena Karleuša više nije dio Zvezda Granda i žirija ovog takmičenja, te da će od 18. septembra u jednoj od stolica biti Ceca Ražnatović, oglasila se i Marija Šerifović.

Cecin dolazak nije komentarisala, ali Jelenin odlazak jeste.

Vidno tužna, Marija je objavila njihove dvije zajedničke fotografije, sa snimanja novogodišnjeg programa za 2021. godinu.

Uz nježne fotografije objavila je samo šest riječi.

– Možda nas spoji predstava nova, ponovo… – napisala je kratko Marija, a Jelena joj je u komentaru ostavila emotikon srce.

Podsjetimo, Jelena se zvaničnim saopštenjem oglasila povodom napuštanja žirija, nakon što je Grand u svom saopštenju naveo da je novi član Ceca Ražnatović.

– Dragi moji, odlučila sam da je vrijeme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavijestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donijela najprije kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi – napisala je Jelena.

– Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspjeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je Karleuša, uz priloženi dokaz o datumu prekida saradnje i napuštanju žirija, prenosi Telegraf.rs.