Utorak, 09.03.2021.

S RAZLOGOM SU JE ZVALI “KRALJICA SPLAVOVA” , a onda je završila iza rešetaka

Petak, 05.02.2021. | Magazin | Showbiz | Autor

Danijela Vranić (45) jedna je od j koje su pravile toliko dobar štimung na nastupima, da je od strane publike, kako i priliči, proglašena “kraljicom splavova”. Nakon objavljivanja albuma 2006. godine postaje megapopularna široj javnosti i mnogi joj predviđaju blistavu karijeru, što je i imala. Međutim, u jeku najveće popularnosti, ona odlučuje da se povuče i napusti medijsku scenu.

Danijela priznaje da možda nikad nije bila spremna na popularnost i to što ona nosi sa sobom. Miran i normalan život bez medija i paparaca joj jako prija, te ističe da je jako sretna i ispunjena životom koji trenutno živi.

Pričalo se i da je bila miljenica žestokih momaka, kojima je često pjevala na proslavama, ali je jednom prilikom ispričala i da je njihova udvaranja oštro dobija:

Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam željela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pjevala sve što bi neko poželio.

Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam rekla je ona i otkrila zbog čega je bila obezbjeđenje svome bendu:

Ja se nisam osjećala ni ugroženom ni zaštićenom, a ono što je mene štitilo bio je taj moj stav koji sam imala na sceni, zato mi se neprijatne situacije nisu ni događale. Uvijek sam imala obezbjeđenje uz sebe na nastupu, ali stvarno nikad nisu morali da reaguju zbog mene, odnosno moje bezbjednosti. Štaviše, ja sam bila obezbjeđenje svom bendu. Oni su nekako bili plašljivi, na nekim klimavim nogama, gdje sam ja kao autoritet uvijek stajala iza njih i prosto ih štitila. Dešavale su se čak i situacije kad ne nastupam sa njima, pa me neko u pola noći budi i uz kuknjavu kaže : “Jaoj, molim te, ustani, desila nam se neprijatna situacija”. Ja sam u pola noći ustajala i rješavala te probleme – ispričala je Danijela tada.

Njenu karijeru ispratili su i brojni skandali, a najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola.

Ona je navodno imala 1,84 promila u krvi. Pisalo se i da je bila bahata, da je prijetila policiji i da ih je vrijeđala zbog čega su je priveli i zatvorili. U zatvoru je tada provela jednu noć, a Danijela je kasnije isticala da nije bila uhapšena zbog alkohola niti da je u zatvoru bila zbog triježnjenja.

Pošto je često bila pod stresom i petnaest godina je nastupala noću, štitna žlijezda joj je proradila i prouzrokovala hormonski poremećaj zbog kojeg se pjevačica znatno ugojila, te i riješila da se posveti zdravom životu i izbori sa viškom kilograma.

Pjevačica se potom potpuno povukla sa javne scene, a njeno posljednje pojavljivanje u javnosti bilo je 2016. u nekoliko domaćih emisija, dok je posljednje fotografije na svom Instagramu objavila krajem 2017. godine.

Podsjetimo, publika, ali i mnoge pjevačice i danas na svojim nastupima pjevaju Danijelline hitove kao što su: “Voli me, ne voli”, “Da ne vidi ona”, “Ti mi nisi siguran”, “Bogata poznata”, a publici je ipak najomiljenija balada koju je snimila sa sa Acom Lukasom, “Niko kao ti”.