Srijeda, 03.03.2021.

Eva Mendez u 46. godini ima brutalnu figuru zahvaljujući ovim jednostavnim navikama!

Subota, 06.02.2021. | Magazin | Najnovije | Autor

Od kako se pojavila na javnoj sceni, na izgledu joj mnogi zavide. Sa 20 je izgledala fenomenalano, ali se čini da danas u 46. godini izgleda još bolje.

Ona ne krije da je disciplinovana i da se trudi da zadrži vitku figuru, a mi smo saznali i kojih se to navika i pravila strogo pridržava već godinama. 

Dan započinje proteinskim obrokom

Eva dobro zna da nas obrok pun proteina duže drži sitima, zato gotovo uvijek doručkuje kajganu i parče tosta. “Primijetila sam da mi ovakav obrok najviše prija”, rekla je ona. 

Unosi dovoljno tečnosti 

Zdrava koža i dobar metabolizam rezultat su dovoljnog unosa tečnosti. Glumica kaže da uvijek pored sebe ima flašicu sa vodom. Preporuka nutricionista je da se popije namanje 2 l tečnosti u toku dana.

Strogo se drži plana ishrane

Eva sebe opisuje kao „biće navike“ kada je hrana u pitanju, a hrana koju voli da jede prilično je zdrava.

Doručak se, kao što smo i rekli, sastoji od kajgane i tosta. Kombinacija povrća i proteina su njen izbor za ručak i večeru.

Popodne uglavnom pojede parče lososa i puno sezonsog povrća, a navečer piletinu, ćuretinu ili neko drugo meso sa niskim procentom masnoće i takođe dosta povrća.

“Zaista uživam u zdravoj ishrani, pa mi ne pada teško da jedem izbalansirano”, kaže ona. 

Ponekad i počasti sebe

Priznaje da nije pobornik strogih dijeta, pa tako kada osjeti potrebu za nečim slatkim, onda i počasti sebe. “Važno je slušati organizam”, kaže ona.

2 do 3 puta nedeljno posjećuje teretanu 

U toku sedmice vježba minimum 2 puta. Njen trening traje uglavnom oko 45 minuta, a sastoji se od kardio programa u kombinaciji sa vježbama snage. Dodaje da najviše uživa u HIIT treninzima.

Tagovi: Eva Mendez