Srijeda, 03.03.2021.

Emina Jahović otvorila dušu i otkrila sve o svojim planovima

Nedjelja, 07.02.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Vijesti | Autor

Emina Jahović ambiciozna je i na pjevačkom i na preduzetničkom planu, pa čak i u vrijeme pandemije.

U intervjuu za štampano izdanje “Objektiva”, pop pjevačica otkriva šta ju je inspirisalo za duete s kolegama, od kojih je do sada objavila onaj sa Editom Aradinović, i zašto joj odgovara da sada bude bez emotivnog partnera.

Te pjesme su nastale kao moj bunt zbog svega što nam se desilo u proteklih godinu dana, kao moj način borbe. Svi smo bili zatvoreni, nikome nije bilo do stvaranja, kao ni do pjesme i pjevanja. Željela sam da radim na tome da bar izgleda kao da je sve normalno. Mene muzika i stvaranje liječe, pa sam tako radila na pjesmama i s Darkom Dimitrovim dovela do toga da zvuče baš kako želim. Ugovorila sam duete sa onim kolegama i koleginicama sa kojima sam željela, snimila dosta toga. Kad nam je korona pružila malo predaha, uspjeli smo da uradimo spot za pjesmu „Dobro sam” sa Editom, dobar dio materijala za duet sa Teodorom Džehverović, ali onda je opet sve stalo. Sada čekamo da se situacija stabilizuje, da možemo da nastavimo gdje smo stali. Jedva čekam da publika čuje i ostale pjesme.

Kako pandemija utiče na tvoje sinove?

Sa njima sam pričala o svemu i, otkako je sve ovo počelo, znali su dobro šta se dešava i prihvatili su to na najbolji mogući način. Svjesni su da je apsolutni prioritet da se sada sačuvaju zdravlje i životi svih ljudi, i da svi moramo da budemo odgovorni

Da li su svjesni tvoje i Mustafine popularnosti, slušaju li vaše pjesme?

Slušaju, vole ih, ali su i naši najveći kritičari. Još dok nastaju pjesme, oni iznose svoje mišljenje, a kada neku prihvate iz prve, to je znak da će biti hit. Svjesni su da su im roditelji javne ličnosti i da to sa sobom nosi i prednosti i nedostatke. Bili poznate ličnosti ili ne, mi smo roditelji, i to je važnije od svega ostalog. Nikada od medija nismo krili decu, ali nismo ih previše ni eksponirali, pa nisu osjetili eventualne negativne strane naše popularnosti, ni u Turskoj, ni na Balkanu.

Imaju li Javuz i Jaman talenta za muziku?

Imaju obojica, Javuz nešto više, ali nisu zainteresovani za to. Obojica su dobri učenici, a osim toga, Jaman je veoma posvećen skijanju, u kom se takmiči, i odlično mu ide.

Imaš li trenutno emotivnog partnera?

Za sve u životu postoji vrijeme, a meni sada nije za ljubav. Potpuno sam posvećena djeci i poslu, to me apsolutno ispunjava. Ne bježim od ljubavi, ali i ne tragam za njom. Ako me nađe, dobro je došla.

Nerijetko objaviš fotografije na kojima si bez šminke. Izgledaš jednako lijepo kao kada imaš makeup. Da li je tajna u nkegovanju?

-Hvala na komplimentima! Ima dana kad sam puna samopouzdanja i kad se sebi sviđam i bez šminke, tada i dijelim te fotografije, a ima dana kada čak ni potpuno sređena nisam zadovoljna. Baš kao i svaka žena. Sve je do tog ličnog osjećaja, kao i do njege kože, kojoj zaista posvećujem dosta pažnje.

Vrijedno treniraš i imaš liniju koju bi poželjela svaka žena. Koji su tvoji savjeti damama koje bi da izgledaju tako, a nemaju dovoljno vremena, novca ili volje?

Za vježbanje kod kuće nije potreban novac, čak ni mnogo vremena, samo malo volje da se pokrenemo. Često je baš to najteže, pokrenuti se i naći motivaciju. Nekad ni meni nije dan za vježbanje, ali ipak se natjeram da odradim trening, i nakon toga se osjećam preporođeno.

Šta ćeš prvo uraditi kad se završi pandemija?

Prvo ću izgrliti sve drage ljude koje dugo nisam vidjela ili nisam smjela zbog opasnosti od korone. Onda ću se okrenuti planovima koje sam imala ranije. Jedan od njih je svakako i veliki koncert u Beogradu, koji je već dugo moja želja.

Jesi li zadovoljna kako su žene prihvatile tvoju kozmetiku?

Prezadovoljna sam. Reakcije žena na Balkanu i Turskoj prevazišle su sva moja očekivanja, zaista.

Tagovi: Emina Jahović