Subota, 10.04.2021.

BILI SU BRAT I SESTRA U ČUVENOJ SERIJI: Lidija Vukićević se potresnim riječima oprostila od svog kolege

Nedjelja, 07.03.2021. | Magazin | Najnovije | Autor

Glumac Boris Komnenić preminuo je u 64. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Vijest o njegovoj smrti pogodila je mnoge, a među njima je i glumica Lidija Vukićević.

Podsjetimo, uloga po kojoj će svi pamtiti Borisa Komnenića je ona koju je tumačio u seriji “Bolji život” gdje je igrao Sašu “Guzu” Popadića. Lidija i Boris su u ovom ostvarenju igrali brata i sestru.

– Moj Boki, moj televizijski brat… i bio si brat, prijatelj, bio si veliki i poseban, neka ti je laka zemlja. Uvek ću te voleti – napisala je Lidija.


Rene Penanen, bivša supruga glumca Borisa Komnenića, koji je preminuo u 64. godini nakon teške bolesti, oglasila se nakon njegove smrti, ne skrivajući koliko ju je pogodio odlazak bivšeg muža.

– Rijetko se u životu sreće takav izuzetan čovjek, pametan, talentovan, duhovit, sjajan zanimljiv tip, takav je bio uvijek – rekla je na početku ona.

– Ostali smo u jako dobrim odnosima. Naša kćerka i njeno dvoje klinaca, i moj sadašnji dugogodišnji suprug i ja, uvijek ćemo voljeti Borisa, a sada smo svi jako tužni pa molimo za razumijevanje, pogotovo što Borisovi roditelji sada jako, jako pate – dodala je glumčeva bivša supruga za 24 sata.hr.