Petak, 24.09.2021.

Detalji razvoda: Igor se nadao pomirenju sa Severinom

Utorak, 07.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Nakon što su se Igor Kojić i Severina razveli počeli su da u javnosti izlaze detalji iz perioda dok je trajao razvod. Prema pisanju medija bivši fudbaler Igor Kojić nije želio da se razvede od  Severine.

On je želio da dobije na vremenu i odlagao je da potpiše sporazumni razvod, čak je prihvatao i to da ga Severina tuži, kako bi za to vrijeme razgovarao sa njom i odgovorio je od razvoda, prenosi CMD.

Međutim Severina nije željela da se tako nešto dogodi, već je bila riješena da se sve završi mirnim putem.

– Igor se nadao pomirenju, pa je zato u početku malo zatezao i odbijao da potpiše papire, ali je Seve ipak našla način da ga umiri i ubijedi da je tako najbolje za oboje –  rekao je pjevačicin prijatelj i dodao:

 – Znam da mu je rekla da u ime velike ljubavi koja je obilježila njihov brak nema potrebe da se prepucavaju i povlače po sudu. Podsjetila ga je šta je ona sve prošla s bivšim i stavila mu do znanja da sve ono što su zajedno prošli ne zaslužuje skrnavljenje i prepucavanje. Zamolila ga je da joj ne staje na muku jer je mnogo propatila od kada ima probleme zbog starateljstva nad sinom i objasnila mu da mora da prihvati da je kraj, ali mu je i naglasila da će ga uvijek nositi u srcu kao nekog ko je obilježio njen život na divan način. Igor je na kraju popustio i potpisao papire, on je zaista divan momak i ostao je do kraja uz nju”, zaključio je Severinin prijatelj.