Ponedjeljak, 01.03.2021.

Tanja Savić ima novu ljubav?! A evo o kome je riječ…

Ponedjeljak, 08.02.2021. | Magazin | Showbiz | novinarka

Kako skandal piše, jedan muzičar iz okoline Smedereva, izuzetno poznat među estradnjacima, lud je za Tanjom Savić!

Naime, njemu je Tanja godinama slaba tačka, a sada kad ona ima probleme sa mužem Dušanom Jovančevićem i na korak je do razvoda, iskoristio je priliku da joj se približi. Naravno, Tanja se s njim povremeno nađe, odu na kafu i to je sve, međutim, on se na sva usta hvali kako su uplovili u romansu i da jedva čeka da mu pjevačica rodi i dijete!

– Kažem vam, u pitanju je poznat muzičar, znaju ga svi pjevači, kao i oni koji gledaju uživo nastupe na Jutjubu. Nebitno, uglavnom, lud je za Tanjom. Hoće da joj pomogne da vrati djecu, svašta joj je obećao – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

– Tanja s njim nema ništa osim što ga poštuje i voli s njim da se sretne s vremena na vrijeme. Brine me samo da joj on ne napravi problem jer se hvali kako će da je ženi, a ona tek treba da se razvede i da bije tešku bitku oko sinova. Daj Bože da sve to bude kako treba, lako će se i Tanja prepustiti ako joj se muzičar dopada, a sada je bitno da mudro igra i da joj se deca konačno vrate. Valjda će to da shvati i taj muzičar, pa će da prestane da se hvali kako jedva čeka da mu Tanja rodi dijete – završava izvor.