Utorak, 21.09.2021.

BIO U ZATVORU, LIJEČIO SE OD ALKOHOLA: Sin Snežane Đurišić više neće majci da zadaje probleme

Četvrtak, 09.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Marko Gvozdenović, sin pjevačice Snežane Đurišić koji je poznat po skandalima i problematičnom ponašanju, navodno je našao posao.

Naime, Marko je bio u zatvoru i na liječenju od alkohola, te u jednom periodu nije razgovarao s majkom. Međutim, kako se sada navodi, Marko je riješio da dovede svoj život u red, te se zaposlio u restoranu brze hrane gdje radi za 30.000 dinara.

– Marko se zaposlio u jednom restoranu brze hrane kao dostavljač, ne libi se da radi bilo koji posao sve dok ima pošteno zarađen novac. Od majke ne očekuje nikakvu pomoć i konačno je svjestan kakve joj je udarce zadavao kroz život. Svaki čovjek uči na svojim greškama, pa tako i on.

– Drago mi je što se sada konačno stabiliziralo malo i što staje na noge, ali tračevi ne prestaju. To je mrlja koja će da ga prati i prosto je to tako. Kakav god on bio sin mi je i ja ne mogu da budem protiv njega. I dan-danas ne dam da bilo ko u mom prisustvu kaže jednu ružnu riječ o mom sinu. Kakav-takav, moj je. Nekoliko puta sam zbog njegovog ponašanja i sama prošla kroz pakao, ali i on je. Ne treba da se vraćamo na te teške trenutke – rekla je Snežana nedavno i dodala:

– Marko je moje dijete, kakav god da je i kako god da se ponaša, na kraju krajeva. Ja mogu o svome djetetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom djetetu imat će posla sa mnom. U prošlosti je pravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, baš kao i svaki drugi normalan čovjek. Svjesno je radio stvari za koje je znao da će mu mnogo više oduzeti nego donijeti, ali sam je kriv. Nadam se da je iz svega izvukao pouku — ispričala je Snežana koja na nastupima zarađuje desetine hiljada eura nastupajući na raznim proslavama.