Utorak, 27.07.2021.

Tijana Dapčević smršala nevjerovatnih 45 kilograma!

Petak, 11.06.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Pjevačica Tijana Dapčević objavila je na Instagramu svoju fotografiju i pokazala zategnuto tijelo, novu frizuru i izazvala pohvale na račun izgleda.

Tijana je, naime, prvo pokazala novu frizuru, dugu plavu kosu vezanu u rep, ali i trbušnjake i uzak struk.

Pjevačica je bila na dijeti kojom je uspjela da skine višak kilograma, zbog čega su joj pratioci pisali “da je otišla u minus koliko je smršala”, ali i da izgleda nikad bolje.

Inače, Tijana je ranije pričala da se u trudnoći ugojila 45 kilograma i pred porođaj imala čak 115 kilograma.

– Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam riješila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promijenim način života. Mi žene imamo nevjerovatnu blokadu u glavi kada se pomene riječ dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smijemo – rekla je pjevačica tada za domaće medije i otkrila da dan sada započinje ovsenim pahuljicama sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu.

– Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mlijeka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim – rekla je Tijana, piše Alo.