Subota, 27.11.2021.

Nije samo Marina imala dužnike: Mili otkrio da estrada i njemu duguje, javno im poručio samo jedno!

Ponedjeljak, 11.10.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Najpoznatiji testopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra poslije duge i teške bolesti, a iza sebe je ostavila brojne hitove.

Sarađivala je sa gotovo svim imenima sa domaće estrade, a kako se navodi, mnogi pjevači su joj ostali dužni za tekstove.

Ona je navodno imala svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pjesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

Sada je i Aleksandar Milić Mili progovorio o dužnicima sa estrade, ali nije želio da otkriva njihova imena, već je istakao da čeka da će mu izmiriti dugovanja.

– Znaju vrlo dobro oni koji mi duguju, moraće sami da se jave – kazao je muzičar.

Inače, kako se spekuliše, Marini su pojedini dužni ogroman novac, te će njen sin Milan Radulović Laća navodno poslije 40 dana otvoriti svesku sa dužnicima.

– Marina je i te kako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, ko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, maltene od kada je počela da piše. Za tu svesku znaju Futa i Laća, a kako čujem, njen sin ne želi da bilo kome oprosti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu boljelo to što je nisu ispoštovali, pogotovo što ti pjevači koji su dužni nisu ni zvali da pitaju kako je i da li mogu na rate da joj isplate dug iako su znali da joj treba za liječenje. Ona se mnogo nervirala oko tih dugovanja i nikad nije razumjela kako neko bez srama može da se pravi blesav i da je čak ne pozove i izvini se.

– Pisala je ozbiljne hitove, na koje su svi ti pjevači zgrnuli velike pare, a ostali su njoj dužni. Čim se malo stiša sve, možda poslije 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvijezde koje su dužne da tuži. Mnogim pjevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pjevača je preko 90.000 eura. Koliko znam, jedan popularni folk pjevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pjevačica koja je od nje uzela čak četiri pjesme, od kojih su dvije ozbiljni hitovi i nikad nije platila – ispričao je izvor blizak Marininoj porodici za Star.