Petak, 24.09.2021.

KRENUO JOJ BIZNIS! Sandra Afrika teža za dva miliona!

Nedjelja, 12.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Pjevačica Sandra Afrika prošle godine uložila je skoro pola miliona evra u izgradnju pametne zgrade u Šapcu i taj poslovni poduhvat već joj se isplatio, pišu mediji.

Sandra i Aleksandar Moskovljević Mikiša, njen menadžer i bivši emotivni partner s kojim je ušla u posao sa nekretninama, izgradili su ukupno 13 stanova u modernoj zgradi u samom centru Šapca. Kako nam je ispričao izvor blizak pjevačici, Sandra i Mikiša su za sebe zadržali po jedan stan u zgradi, a ostalih 11 su prodali i zaradili oko dva miliona eura.

– Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savjet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala – piše alo, i dodaje da su svi stanovi nedavno prodati.

Afrika je svojevremeno otkrila da je dobila jahtu od babe iz Njemačke, a u svojoj imovinskoj karti Sandra je upisala stan u Beogradu, ali i kuću u Šapcu.

– U Šapcu imam kuću od 800 kvadrata, a gradila sam je dok sam tamo živjela. U Beogradu imam stan u luksuznom naselju od 70 kvadrata – rekla je Sandra.

– Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišćeni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grijanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali – kaže nam osoba bliska pjevačici, i ističe da su oni zaradili skoro dva miliona evra od novog biznisa:

– Cijena stanova zavisila je od kvadrature i spratnosti, pa je najjeftiniji stan u Sandrinoj zgradi bio oko 100.000 evra dok je najskuplji bio duplo više. Već su počeli da traže novi plac jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti možda prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Iako su napravili odličan posao, Sandra ipak nema namjeru da odustane od pjevanja i da se posveti samo nekretninama – rekao nam je izvor na kraju.

(Alo/PRESS)