Subota, 04.12.2021.

Muž Jelene Karleuše, Duško Tošić ima ljubavnicu, evo ko je ona

Srijeda, 13.01.2021. | Magazin | Showbiz | Muharem Čorbažić

Muž pjevačice Jelene Karleuše Duško Tošić izvjesno vrijeme ima ljubavnicu. Navodna ljubavnica Duška Tošića je Ana Jovanović, piše Kurir.

Ona se razvela od supruga, inače poznatog pjevača Peđe Jovanovića Blizanca, kada je on saznao za njene afere, između ostalog i za romansu sa fudbalerom.

Nova djevojka srbijanskog reprezentativca Ana Jovanović je poznata u sportskim krugovima, a kada je Peđa Jovanović saznao za njene afere došlo je i do kraha njihovog braka. Odučili su da se razvedu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.Inače, Duškova ljubavnica Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama. Ona postavlja provokativne fotografije i pokazuje kako živi na visokoj nozi i punim plućima. 

Na njenim storijima sve puca od luksuza, egzotičnih putovanja, a sebe predstavlja kao kreatorku kupaćih kostima, pa se u njima često i fotografira. 

Ranije je bila u dobrim odnosima i sa Tošićevom suprugom Jelenom Karleušom, ali prema riječima izvora Kurira, tikva između njih dvije je pukla kada je pjevačica saznala da je muž vara sa njom.

Kako saznaje “Kurir”, Tošić nije jedini na koga je ova atraktivna dama bacila oko i startovala na društvenim mrežama. Ona često lajkuje fotografije sportistima uglavnom fudbalerima, a nekima šalje i poruke na Instagramu.

To fudbaleru izgleda uopće ne smeta, budući da su ga saigrači kada su saznali sa kim se tajno viđa na to i upozorili, ali on nije pridavao značaju. 

Sa druge strane, njen bivši muž Peđa Jovanović je cijenjen i poštovan u muzičkim krugovima. Često nastupa po beogradskim klubovima, sarađuje sa mnogim pjevačima kojima komponuje i piše pjesme, a ima i brata koji se također bavi muzikom. 

On vodi miran život i međusobno se ne prate na Instagramu.