Srijeda, 23.06.2021.

Drama na Dedinju: Karleuša poslala saradnike u štek svog muža! Ljubavnica ekspresno iznijela stvari!

Subota, 13.02.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Supruga Duška Tošića poslala je prijatelje u stan u kojem se on viđao s ljubavnicom Anom Jovanović kako bi pronašli dokaze njegovog nevjerstva. Naš sagovornik blizak fudbaleru kaže da mu je supruga pred njegov odlazak u Tursku tražila ključeve od nekretnine na Dedinju u kojoj su živjeli kada su se vjenčali, kada je pročitala da je u njega uselio Jovanovićku. On je, saznajemo, ženi rekao da tu nekretninu izdaje, a zapravo je u njemu skoro godinu dana boravila dizajnerka kupaćih kostima.

Sportista, koji je znao da će njegova žena vršiti provjeru, rekao je ljubavnici da se iseli, što je ona odmah i učinila. Iznela je sve stvari, a on je angažovao čistačicu da sredi prostorije. Dok dokaze nije uklonio, Tošić ključeve supruzi nije dao. Tek kada je sve bilo na svom mjestu, on je podlegao pritisku i ženi dozvolio da ode u izvidnicu. Ali to nije učinila ona, već njeni najbliži saradnici u koje ima povjerenja. Oni su obišli nekretninu, sačinili zapisnik, ali nisu pronašli ništa što bi ona mogla da iskoristi kako bi ga optužila za nevjerstvo. On se i dalje drži svoje priče da bivšu ženu pjevača Peđe Jovanovića Blizanca nikada nije upoznao.

Inače, Jovanovićka i Tošić i dalje uživaju u Istanbulu i ne haju za sve što se o njima piše u medijima. Štaviše, Ana se više i ne ustručava da pokaže kako je fudbaler ugostio i potrudio se da uživa kao princeza, već svakodnevno objavljuje kako se baškari u luskuzu, troši Tošićeve pare i skrivenim porukama njegovoj ženi stavlja do znanja da je ona na prvom mjestu, prenosi Kurir.