Petak, 14.05.2021.

Jelena Veljača se udaje po treći put: Zaručila se za Kolindinog bivšeg savjetnika

Srijeda, 14.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Hrvatska glumica i producentkinja Jelena Veljača vjerila se za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, piše magazin “Story”.

Par je svoju vezu potvrdio u septembru prošle godine, a ubrzo su se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, kada su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju zaljubljene poglede i osmijehe. U posljednje vrijeme svoju ljubav ne kriju od javnosti, pa Jelena redovno dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

„Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopšte nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav“, rekla je Veljača nedavno u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

„Briljantno je pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga. Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju“, dodala je.

Jelena Veljača se udavala dva puta, a oba braka trajala su po tri godine.

Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a razveli su se 2012. godine.

Tri godine kasnije udala se za Dražena Čučeka, s kojim danas ima kćerku Lenu. Njihov brak raspao se u septembru 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog kćerke ostali u dobrim odnosima.