Petak, 24.09.2021.

IVANA JE GOSPOĐETINA: Tara Simov zadala završni udarac Sha !

Utorak, 14.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Tara Simov je riješila da da završnu riječ o ljubavnom trouglu u koji se uplela sa bivšim emotivnim partnerom Nenadom Aleksićem Sha i njegovom tadašnjom suprugom Ivanom.

Podsjećanja radi, rijaliti zvijezda je uplovila u aferu sa reperom na imanju u Šimanovcima, u okviru četvrte sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, a dva mjeseca po okončanju ovog TV formata skor je takav da Nenad nije ostao ni sa jednom od njih dve u ljubavi.

 Problem je bio u tome što je on uvijek pravio skandal gdje god da ga povedem sa sobom, bilo kod porodice ili kod prijatelja. Vi vidite klip u kom mu ja lupam 15 šamara, a ne vidite šta mi je on radio sat vremena prije toga – ispričala je Tara u emisiji “Red Zone”.

 -Ivana je pokazala da je gospođetina – čuje se dalje u najavi spomenute emisije, pri čemu Simova aludira na to što se Aleksićeva ni u jednom momentu nije oglašavala niti pravila dodatni skandal od cijele ove priče.

– Poslije rijalitija su počele da mi se tresu ruke. Stalno imam drhtavicu – otkrila je, između ostalog, dojučerašnja zadrugarka.

(Puls/PRESS)