Četvrtak, 28.10.2021.

Kako izgledaju Severinine sestre o kojima rijetko priča? Jedna od njih ne želi čuti za nju

Četvrtak, 14.10.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Severina (49) često hvali svoju sestričnu Miju Popović, pa su mnogi mislili da ima samo jednu sestru, no istina je da se s drugom ne slaže dobro.

‘Mila moja, mamice moja, toliko sam sretna zbog tebe i hvala što si nam donijela sreću i blagoslov, koji se zove Adrian. Uz njega i Ivana, tvoja najveća želja se ostvarila… a i naša… neka se ostvare i sve ostale. Volim te i ljubim beskrajno! Rođendanko moj’, posvetila je u utorak pjevačica objavu Miji i to nije bio prvi put.

Ona je kćerka njene starije sestre Marijane Vučković-Popović, koja je novinarka i živi u Beogradu te je Severina s njom u odličnim odnosima.

No, druga starija sestra Zdenka Vučković Žunić, koja živi u Turnju kraj Zadra, odrekla se pjevačice nakon što se ona udala za srpskog sportskog menadžera Igora Kojića.

‘Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću’, rekla je ranije Zdenka, kako su prenijeli domaći mediji.

Napisala je i da joj duša jeca i plače. ‘Lipo nam je pokojna nona govorila: ‘Ne viruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’’, istakla je 2015. Navodno je Zdenka u boljim odnosima s Marijanom nego sa Severinom, ali nije htjela o tome pričati.

‘Njih dvije se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više’, rekao je Zdenkin muž tada. Kako su prenosili mediji 2015., sestre su se posvađale oko zemljišta u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pjevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Pjevačica se pokušala pomiriti sa Zdenkom i pozvala ju na vjenčanje s Igorom, ali ona nije htjela doći.

Inače, Severina i njene sestre su rano izgubile oca Severa Vučkovića, a njihova majka Ana je je jednom rekla da je upravo pjevačica naslijedila njegov karakter i izgled. Pjevačica je nerijetko spominjala mamu i posvećivala joj objave na Instagramu.