Utorak, 09.03.2021.

Ana Nikolić emotivno o Rasti i suzama kad je reper poslije 4 mjeseca uzeo kćerku u naručje

Ponedjeljak, 15.02.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Ana Nikolić kaže da je sama kriva što se često nalazila u centru skandala i otkriva kako je izgedao njen život posljednjih godinu dana, kada je mnogo lijepih i ružnih stvari morala da podnese.

Godina koju je ostavila iza sebe bila je turbulentna, Ana Nikolić obilježila je 2020. jer je vratila djevojački izgled, ali se borila i sa porodičnim problemima.

Bilo je svega, mnogo toga, srećom, javnost ne zna. Trudim se da sve iznesem sama uz pomoć moje porodice koja je uvijek bila oslonac za mene. Ovo je sigurno bila jedna teška godina u mom životu. Nikome nije nimalo prijatno da ga ujutru pozovu i kažu: „Vaš bivši suprug je uhapšen“. Uz sve to dešavalo se da sam mnoge bitke dobijala, smršala sam i dovela sebe u djevojačku liniju.

Kako je za tebe izgledao prvi susret kada je tvoj bivši suprug Stefan Đurić Rasta došao da uzme vašu kćerku, poslije četiri mjeseca provedenih u pritvoru?

Emotivno. Cijeli dan sam preplakala, sve se slomilo u meni, jer sam se podsjetila na period kada je moj otac otišao, rano sam ostala bez njega. Bezuslovno me je volio, kao što sam to činila ja. Bio je dio mene, moje duše. To je moja najslabija tačka, sve ostalo mogu da mi diraju, ali tu ranu ne dozvoljavam. Naš dogovor je bio da Taru ne vodim u posjete jer nisam željela da dijete proživljava traume i slično. Nama je zdravlje nje najbitnije, te smo se u samom startu vodili time. Morate da znate da se Rastin izlazak najavljivao, ali Tari nijednog momenta nisam obećala kada će tata doći, jer to što njoj obećam moram da ispunim. U posljednjih nekoliko mjeseci u Tarinom pogledu nekoliko puta sam vidjela nepovjerenje. Ona ne zna šta je smrt, ali mislila je da se njen tata više nikada neće vratiti. Vidjela sam u njenim očima.

O čemu ste vas dvoje pričali, šta ste rekli jedno drugom?

Radimo na tome da budemo prijatelji, jer smo oboje veoma sličnog karaktera i eksplozivni smo. Naš brak je okončan onog trenutka kada sam shvatila da nas dvoje sve više postajemo brat i sestra, a sve smo dalji od toga da smo bračni partneri. Rekla sam mu kada je došao da vidi Taru: „Risto (prim aut Rasta), hoćeš li više odrasti?“, na šta se on nasmijao. Sa Rastinim roditeljima sam u odličnim odnosima, čak se redovno čujem sa bivšom svekrvom, kazala je Ana za Kurir.