Utorak, 21.09.2021.

Najljepša prirodna žena Holivuda, u 52. godini snimila skandalozno dobre fotografije

Srijeda, 15.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Jedan od najboljih supermodela devedesetih Helena Kristensen (Christensen) i dalje radi punom parom, a ne libi se da pokaže sve svoje čari i uživa u tome da intrigira publiku golišavim fotografijama, iako gazi već šestu deceniju.

Liepa Dankinja je svojevremeno žarila i palila modnim pistama, a i dalje je aktivna u modelingu i brojni brendovi se utrkuju kako bi sarađivali sa njom.

Nedavno ju je angažovao luksuzni britanski brend za donji veš “Coco de Mer London”, a za potrebe njihove kampanje Helena je pozirala u minijaturnom čipkastom kompletu.

Slavna 52-godišnjakinja objavila je niz fotografija sa snimanja, a na njima izgleda doslovce savršeno u nekoliko seksi izdanja. Kristensen se fotografisala u različitim crnim kompletima grudnjaka, gaćica i tangi od čipke, providnog tila i sa provokativnim tračicama, pokazavši svoje izvajano tijelo, zategnute noge, ravan stomak i oblu zadnjicu.

Inače, ova dama kaže da mladolikost duguje jednostavnom “triku”, a to je dovoljno kvalitetnog sna. Takođe, vitkost održava jogom i plivanjem, a savjetuje ženama da počnu da vježbaju i da nikada nije kasno za redovan trening – ona sama čari istog otkrila je tek sa 30 godina.

Takođe, rekla je da je samopouzdanje i slobodu stekla još u ranom djetinjstvu, dok je odrastala u Danskoj, i da je djelimično i to dio njenog uspjeha.

-Vaspitanje u Danskoj definitivno mi je ulio osjećaj samopouzdanja, naučila sam kako prirodno da pristupim sopstvenom tijelu. Danci ništa ne sakrivaju, zato nikad nisam imala problema s pokazivanjem ljepota ženskog tijela, tijela koje daje život, tijela koje je čudo samo po sebi… Gledam na to s umjetničke strane. A što se tiče mog stila odijevanja – pa nosim ono što me raduje, a šta će drugi reći o mojoj garderobi – iskreno, živo mi se j**e”, rekla je ona prošle godine u jednom intervjuu.