Petak, 05.03.2021.

Aleksandra Prijović želi da rodi kćerku!

Utorak, 16.02.2021. | Magazin | Showbiz | novinarka

Pjevačica Aleksandra Prijović iznijela je pojedine detalje iz privatnog života, a tom prilikom otkrila je kako provodi vrijeme sa sinom Aleksandrom, ali i koliko joj znače savjeti supruga Filipa.

Aleksandra je otkrila kako se izborila sa koronavirusom, kakav je život sa sinom Aleksandrom, ali i čemu ju je pandemija naučila.

“Jako mi je bilo dosadno u početku, moram da priznam. Ali smo kasnije pronašli neke društvene igre, vrijeme sam provodila sa sinom, igramo tablić uvečer, ovo vrijeme sam provela kod kuće, eventualno prošetam negdje i to je to. Imala sam samo bol u sinusuma, čulo ukusa i mirisa mi je nestalo. Prošlo je mjesec dana, ali mi se ne vraća ni ukus ni miris, čula sam i čak da se ne vraća mjesec dana. Međutim, lagano se sad vraća – rekla je Aleksandra, pa se osvrnula na odnos sa sinom Aleksandrom i to koliko je „ljubomorna“ na to što on trenutno više voli da provodi vrijeme sa tatom:

Ko zna šta bi bilo da sam nastupala, snimala. Radila bih, putovanja… Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to – rekla je Aleksanda, a potom progovorila o sinu Aleksandru.

On je tatina kopija, ja ne mogu da vjerujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smijeh). Ja sam mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije kod mene trenutno, moraću da rodim kćerku. Nije u planu, ali bih voljela. On nema mira, živahno je dijete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući. On je imao temperaturu, ja sam odmah pomislila da je kovid, ali vadili su mu krv, CRP je bio malo viši, upala je bila neka izgleda, ja sam se odmah uplašila, ali hvala bogu ništa…

Na kraju, Aleksandra je otkrila koliko joj znači savjet njenog supruga Filipa, ali i čemu je sve ono što nam se dešava naučilo.

On je stabilna ličnost, stariji je od mene 10 godina i mnogo toga me je naučio. Uvijek pričam ono „najbitnije je zdravlje“, ali kad živiš punim gasom, tada to ne misliš. Sada je svima to na prvom mjestu. Ja bih prije razmišljala kada bih išla kod bake i deke gdje ću da ih vodim, šta ću da im kupim, a sada kad odem kod njih, ja brinem da nisam zaražena – zaključila je pjevačica u emisiji „Premijera – vikend specijal.