Utorak, 02.03.2021.

Hauser se baškari na Maldivima, fanovi “odlijepili” zbog snimka na koji je “upala” i misteriozna crnka

Srijeda, 17.02.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Hrvatski muzičar Stjepan Hauser (34) je objavio fotografije i video snimke sa Maldiva, a mnogi od njegovih fanova se pitaju ko je misteriozna crnka koja mu pravi društvo.

Naime, muzičar je objavio obradu pjesme “Despacito” koju je snimio na Maldivima, a video klip koji je objavio na Instagramu prikupio  je više od 200.000 lajkova. Video snimke i fotografije Hauser je objavljivao i na Instagram Storiju, a na nekima od njih mnogi su uočili crnokosu ženu čiji su identitet poželjeli da saznaju.

– Romantični odmor – napisao je on u opisu jednog video snimka u kom ispija šampanjac.

Neki su odmah pretpostavili da je riječ o novoj Hauserovoj vezi. Iako se u posljednjih nekoliko godina povezivao s brojnim ženama, zvanično je u posljednjoj vezi bio s Jelenom Rozgom, s kojom je raskinuo 2017. goidne.

Hauser je veoma popularan na društvenoj mreži Instagram, gdje ga prati više od 2.4 miliona ljudi. Nakon što su neki od njegovih fanova počeli da nagađaju ko je misteriozna djevojka, drugi su poručili Hauseru da uživa u životu.

– Ima 34 godine i slobodan je, pustite ga da uživa – samo je jedan od sličnih komentara.

Iako je otišao na odmor, Hauser se ni na Maldivima nije odrekao svog violončela. On sve vrijeme svira i uživa u ljepoti muzike i prirode.