Subota, 06.03.2021.

Evo kako je Božo Vrećo izgledao prije 10 godina!

Petak, 19.02.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Jedan od najpopularnijih ali i najspecifičnijih pjevača današnjice veoma često iznenadi svoje fanove i sve oni koji prate njegov lik i djelo.

Scenske haljine, brada, pregršt simboličnih tetovaža, duga kosa i anđeoski glas je sve ono što Božo Vreća čini jedinstvenim i nezamjenljivim.

I pored brojnih osuda na svoj izgled i stil Božo ne odustaje od svog načina života, muzike i svega onoga što voli. Uspješno je pronašao put do publike širom svijeta, pa se za svaki njegov nastup traži karta više.

Božo se trudi da sačuva tradiciju i približi je nešto mlađim generacijama kroz neko novo ruho i to mu veoma dobro ide.

Ipak, malo ko se sjeća kako je Božo nekada izgledao, a pjevač je fotografiju staru 10 godina jednom prilikom podijelio sa javnošću putem društvenih mreža i iznenadio svoje pratioce.

– Kao da je bilo u nekom prošlom životu…Volim svoju bradu, uh ne bih mogao zamisliti brijanje svako jutro, to nijedan muškarac ne voli, od svih muškaraca koje poznajem. Ovdje mi je i kosa obrijana, meni dobro ćela stoji, i duga kosa, sve izmedju je nja – napisao je Božo tom prilikom uz objavljenu fotografiju koja je prikupila veliki broj lajkova i komentara.