Petak, 14.05.2021.

Milicu Pavlović razapeli zbog podrške Karleuši!

Nedjelja, 21.03.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Pjevačica Milica Pavlović oglasila se na svom profilu na Instagramu i javno pružila podršku koleginici Jeleni Karleuši u čitavom haosu koji se digao nakon što je iz takmičenja “Zvezde Granda” izbačena djevojka koja je sa njom ušla u raspravu.

Ipak, sada su se na društvenim mrežama obrušili na Milicu, tvrdeći da je zaboravila kako je njoj bilo kada je bila u istom takmičenju i kada žiri nije imao milosti prema njoj.

Mnogi su se posebno sjetili situacije o kojoj je Pavlovićeva u više navrata govorila, a to su komentari pjevača Dragana Kojića Kebe iznijeti na njen račun, a zbog kojih je plakala, te rekla kako joj je on najveća trauma.

“A kad si plakala zbog Kebinog komentara, tad si šutila? Jadnice”, “Sad mogu da kažem, a da me ne napadne neko, da mi je oduvijek bila malo jadna Milica Pavlović”, “Milica Pavlović je i sama bila bullyngovana od strane žirija, priznala je da je svaku noć nakon emisije plakala u svojoj sobi, izgleda da je to sve zaboravila preko noći”, samo su neki od komentara.

Naime, Milici je tokom njenog učešća u “Zvezdama Granda” Keba rekao da “osim što ne zna da igra, o pjevanj zna još manje”, a ona je kasnije priznala da je zbog toga plakala kod kuće.