Srijeda, 23.06.2021.

GRAD BRUJI: DUŠKOVA LJUBAVNICA JE SANJA MARINKOVIĆ?! Voditeljicu povezuju sa fudbalerom! Duško u ofanzivi, Sanja dala komentar

Subota, 23.01.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da se Duško Tošić, pored supruge i ljubavnice Ane Jovanović, viđao i s razvedenom voditeljicom koja ima gledanu zabavnu emisiju na televiziji s nacionalnom frekvencijom, gradom je prostrujala informacija da je u pitanju Sanja Marinković.

Kako tvrde izvori, oni su se vidjeli tri puta početkom ljeta prošle godine, o čemu je Kurir juče pisao.

Tim povodom, kako piše Kurir, pozvali su voditeljicu emisije “Magazin In” na televiziji Pink, a ona je rekla da nije imala ništa s Tošićem. Prvo je rekla da ne zna uopšte o čemu se radi, pa je pogledala jučerašnji tekst.

Ko je ova voditeljica? Ne misle valjda na mene? Ne znam ko je ovo! Duška poznajem iz viđenja na zdravo-zdravo – rekla je Sanja, a kada joj je prenešeno šta se priča među estradom, njenim kolegama, ali i po gradu, bila je izričita da s fudbalerom nikad nije imala blizak odnos.

Dečka ne poznajem! Samo na zdravo-zdravo. Zvali smo ga u emisiju ranije, ali nije mogao da dođe. Neko je nešto pomješao, ja nisam ta voditeljica – tvrdi Sanja, koja je pomenula i Duškovu ženu.

Duškovu suprugu poznajem dvadeset godina, poznavala sam i njenu pokojnu majku. Svakako ja nisam ta voditeljica i nemam više komentar na te laži i izmišljotine – zaključila je Sanja Marinković.

Iako Marinković tvrdi da nije bila u šemi s fudbalerom, izvor blizak Kuriru, je rekao da on nije želio da ulazi u dublji odnos s voditeljicom i od prvog dana joj je jasno stavio do znanja da je to što se dešava između njih samo prolazna avantura. Kako dalje saznaju, Duško se juče cijeli dan pravdao ženi da s voditeljicom nije imao ništa, dok je s ljubavnicom prekinuo svaki kontakt.

Sa Anom su u nekoliko navrata pokušali da stupimo u kontakt da bi prokomentarisala svoju vezu s Duškom, ali i priče o voditeljici, ali ih je blokirala, baš kao i Duško Tošić.

Pukla tikva

Duškovu ženu Ana otpratila sa Instagrama

Ana Jovanović otpratila je ženu Duška Tošića sa Instagrama. Iako ju je naprasno zapratila kada ih je Kurir raskrinkao, njihovo prijateljstvo na društvenim mrežama nije dugo potrajalo. Kako i da traje kad Duškova žena prijateljima sve najgore govori o dizajnerki kupaćih kostima. Pretpostavljamo da su neke informacije došle do nje, čim je odlučila da ne budu bar virtuelne prijateljice.