Ponedjeljak, 01.03.2021.

Džejla Ramović i Marija Šerifović imaju nešto više od prijateljstva?!

Srijeda, 24.02.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | Autor

Nakon što je jučer objavljena vijest o tome šta su sve Marija Šerifović i mlada pjevačica krile iz svog, kako su one ranije predstavile, druženja, i to potkrijepili dokazima, nastao je haos u domu porodice Ramović u Goraždu.

Roditelji su sa nevjericom čitali ono o čemu nisu ništa znali iz odnosa njihove kćerke i njene mentorke. Bili su ljuti i bijesni, tražili su od Džejle objašnjenje, ali ih je ona ubjeđivala da je s Marijom bliska kao prijateljica, a da joj ljubavnu aferu smještaju ljubomorne kolege iz takmičenja. Ona im je sve vrijeme pričala da kandidati koji su se takmičili s njom ne mogu da podnesu njen uspjeh, pa ovakvim pričama pokušavaju da joj naude, prenosi Kurir.

Džejlina porodica izuzetno cijeni i poštuje Šerifovićevu, zahvalni su joj na svemu što je uradila za njihovu najmlađu kćerku, ali je ipak saznanje da Džejla sa mentorkom ima nešto više od prijateljstva za njih je bio udarac. Oni su Džejli jasno stavili do znanja da Mariju prihvataju isključivo kao njenu drugaricu i koleginicu koja joj pomaže u karijeri.

Kurirov izvor blizak Ramovićima kaže da je Džejli najvažnije da joj otac i majka budu mirni, pa ih na sve moguće načine ubjeđuje da tako nešto sebi nikada ne bi dozvolila i da ima dečka, kojeg će uskoro i oni upoznati. Istakla je da joj je Marija podrška i pomoć u vezi s karijerom i školovanjem. Također, ona im je priznala da je odlazila kod Šerifovićke u stan, ali ih je uvjeravala da nikada nije prespavala. I tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.  

Sve Marijine žene i jedan muškarac

Ljubavni život Marije Šerifović oduvijek je bio intrigantan, naročito otkako je javno priznala da je naklonjena istom polu. Ipak, prije tog priznanja ona je otkrila da je u vezi s jednim muškarcem – Slavenom Kalezićem. Zasad je pjevač i glumac iz Crne Gore i jedini pripadnik jačeg pola s kojim je bar, kako je ona tvrdila, bila šest meseci u vezi. Ima i onih koji vjeruju da je to bio samo marketing.