Subota, 27.11.2021.

Imala je 15 godina, Sava je bio profesor u njenoj školi, sada su venčani, a Adriana ima jaku poruku o ljubavi!

Petak, 24.09.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Sava Džehverović i Adriana Kadar vjenčali su se 18. septembra, a sada je Adriana progovorila o njihovoj ljubavi koja je počela kada je on bio profesor, a ona učenica, što je tada mnoge šokiralo.

Adriana je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa ju je neko pitao: “Nakon toliko godina osude, da li smatraš da sada, kada si udata, da si si pobijedila sve zle jezike?”.

– Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo šta slično. Prije sam se nervirala oko tih hejt komentara i opterećivala sam se šta će ljudi da kažu i sve to – rekla je Adriana.

– Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presrećna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uho za nekog tamo ko sjedi za kompjuterom i piše hejt komentare – dodala je ona.

Podsjetimo, Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, kao profesor na zamjeni. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, uprkos tome što je između njih razlika 15 godina, ali i to da je on profesor. Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća. Cijenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker. U njoj je vidio dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.

Kada je Sava otišao u Australiju ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

– Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća – rekla je jednom prilikom Adriana.

– Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – rekao je jednom prilikom on.

Kada se Sava vratio iz Australije ubrzo su i započeli vezu, a Adriana je tada imala 15 godina. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji. Adrianina mama je prva prihvatila njihovu vezu i podržala ih.

– Okolina je takva da joj nikada ne možete ugoditi, oni se više i ne trude. Ili ih podržavaju ili ih ne podnose, nema sredine. Zavisno od toga šta nose u sebi. Ako nose ljubav vidjeće ljubav – pričao je Sava ranije.