Utorak, 21.09.2021.

KRISTIJAN DOVEO ŽENI I KĆERKI KRISTINU ISPRED ZGRADE: Ivana joj prišla, pružila ruku i OVO REKLA, KRISTINA ODMAH POČELA PLAKATI

Nedjelja, 25.07.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Bivši učesnik “Zadruge” Kristijan Golubović progovorio je sinoć o odnosu sa ljubavnicom Kristinom Spalević i još uvijek zvaničnom suprugom Ivanom Golubović, a kako se od njega može sve očekivati, uspio je i ovog puta da šokira sve.

– Dolazio sam u Kraljevo da završim neka dokumenta. Rekao sam Kristini da izađe iz kola ispred zgrade, jer sam djetetu donio igračke. Rekao sam joj da stane i Ivana je naišla, iako nikad ne ide u tom pravcu. Ivana je krenula ka nama da nas pozdravi. Kristina je vidjela i otrčala ka kolima i pobjegla od sramote – rekao je Golubović.

– Ivana je onda rekla: “Zovi je slobodno, da se pozdravimo”. Ja sam je pozvao, ona je bila sva izgubljena. Ivana je pružila ruku, rekla: “Ja nisam ljuta na tebe, no na njega”. Dijete je prišlo isto, Vera se pozdravila sa Kristinom. Kristina mi je rekla poslije u suzama: “Žao mi je ove žene (Ivane)” – dodao je bivši robijaš poznat po skandaloznom ponašanju u “Narod pita”.