Subota, 27.11.2021.

Adel se rasplakala u emisiji zbog žene koju nije vidjela punih 20 godina

Četvrtak, 25.11.2021. | Magazin | Muzika | Najnovije | novinarka

Pjevačica Adel rasplakala se tokom emisije, nakon što je u publici vidjela profesoricu iz srednje škole koja je bila jedna od rijetkih osoba koja je tada verovala u njen talenat.

Emotivni trenutak dogodio se tokom specijalne emisije „Audience with Adele“ britanske televizije ITV, koja se emitovala u Velikoj Britaniji u nedelju veče.

Glumica Ema Tompson iz publike je upitala Adele postoji li neko u njenoj prošlosti ko ju je podržavao, inspirisao ili štitio od životnih iskušenja i nevolja.

Pjevačica je tada progovorila o uticaju koji je na nju imala gospođa Mekdonalds, njena profesorici engleskog jezika u školi.

„Imala sam učiteljicu u srednjoj školi koja me učila engleski. To je bila gospođa Mekdonalds. Stvarno me uvukla u englesku književnost. Oduvijek sam bila opsjednuta engleskim i očito zbog toga sada pišem pjesme“, rekla je Adele.

„Bila je tako prokleto kul. Tako privlačna“, dodala je, prisjetivši se da je Mekdonalds često nosila šljokice i zlatne narukvice. „Bilo joj je jako stalo do nas.“

Tompson joj je tada otkrila da je profesorka koju Adele nije vidjela 20 godina nalazi u publici, čime je pjevačica ostala zapanjena.

„Tako sam ponosna na tebe”, rekla je Mekdonlads dok je Adel plakala.

„Stvarno si mi promijenila život. Sada moram ponovno da se našminkam“, rekla je Adel brišući suze.

Nakon specijala, Adele je svoje uzbuđenje podijelila i na Tviteru.

„Bilo je toliko ljubavi večeras. Svi su bili razdragani i zapaljeni za koncert. I moja učiteljica gđa. Mekdonlads je bila tamo, to je zaista bio raj“, napisala je.

Tagovi: Adele magazin