Subota, 27.02.2021.

Pojavila se nova Aleksićeva žrtva! “Tjerao me da legnem na sto, imala sam 8 godina…”

Utorak, 26.01.2021. | Magazin | Najnovije | Region | Autor

Policiji se javila studentkinja glume koja je detaljno opisala kako je Aleksić 2005. seksualno zlostavljao. Ona je izjavila da joj je Aleksić govorio: Ako želiš da budeš glumica, moraš da budeš spremna na sve, pa čak i na poniženja.

Policiji se tokom vikenda javila studentkinja glume (24) koja je inspektorima ispričala da ju je Miroslav Mika Aleksić (69) seksualno zlostavljao kada je imala samo osam godina, pišu beogradski mediji. Ona je, prema svjedočenju njihovog izvora, detaljno opisala šta joj je radio Aleksić dok je pohađala njegovu školu glume “Stvar srca”.

Prema saznanjima izvora iz istrage, djevojka je inspektorima ispričala da je zlostavljanje počelo 2005. godine, a zatim je detaljno opisala kako ju je Aleksić “skidao golu”.

“Prestrašena Aleksićeva žrtva došla je u policiju u pratnji svog advokata. Ona je rekla da je jedva skupila hrabrosti da ispriča šta joj se dogodilo, ali da je to odlučila da uradi kada je vidjela da je Mika, osim glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, seksualno iskorišćavao i dvije djevojčice od 10 i 13 godina. Tada je prelomila da sve otvoreno ispriča jer je i ona imala samo osam godina kada je prošla kroz Mikin pakao”, naveo je izvor Informera i dodao:

“Studentkinja glume je u višečasovnom iskazu ispričala sve, od njenog dolaska u školu glume “Stvar srca”, pa do trenutka kada je trebalo da se pogleda oči u oči sa Aleksićem i saopšti mu da je upisala fakultet i da odlazi”, rekao je izvor.

On kaže, kako je djevojka izjavila, da se veoma plašila osumnjičenog i zbog tog straha nikom dosada ništa nije smjela da kaže.

“Prema njenim riječima, Aleksić ju je odvodio u kancelariju i tjerao je da legne na sto. Zatim ju je lizao i prstima dodirivao po intimnim dijelovima. Pričao joj je da ako želi da bude glumica, mora da bude spremna na sve, pa čak i na poniženja. Djevojka je ispričala da se to zlostavljanje ponavljalo u više navrata, ali da je u jednom trenutku Aleksić prestao da je maltretira. Ipak, strah nije prestao jer je uvijek mislila da će on ponovo da je pozove u kancelariju”, rekao je Informerov izvor.

(Mondo)

Tagovi: Mika Aleksić