Ponedjeljak, 17.01.2022.

SHA NAKON RAZVODA: Ivana mi je uzela preko 150.000 eura u brakorazvodnoj parnici

Subota, 27.11.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz | novinarka

Nakon burnog perioda razvoda, raskida Sha se vratio u normalu. Snima nove pjesme, a brak sa Ivanom i burna veza sa Tarom Simov su iza njega. Mnogi su ga upozoravali na grešku koju je napravio tokom rijalitija „Zadruga“ kada je prevario suprugu, ali on je tek sada uvidio neke stvari. Trenutno je sam i posvećen sebi, a kako kaže, čak uči i da kuha.

 Jesi li se konačno oporavio od „Zadruge“?

-Došao sam konačno sebi od Zadruge i svega, super sam i adaptirao sam se da budem malo solo. U mom životu trenutno nema nikoga novog, a vjerujem da neće ni biti u nekom narednom periodu. Nekako sam se navikao na tu samoću, zbog koje sam i uspio da sredim glavu i nastavio sam da radim sa muzikom. Meni su mnogi prognozirali ludnicu, ali me je sve ovo toliko ojačalo da mislim da ništa više ne može da me poremeti.

 Govorio si da ne umiješ sam. Kako se snalaziš?

-Iskren da budem, ja još uvijek ne umijem da budem sam, ali se navikavam. Naučio sam i da kuham, idem sam u nabavku, sada radim te “ženske poslove”. Ne volim da sam sam, iskreno više bih volio da imam neku djevojku pored sebe koja me voli. Vratio se onaj stari Nenad, ali malo modifikovan. Malo sam bolji nego što sam bio i ranije.

Koji kućni posao ti najteže pada?

-Nijedan, na sve sam se navikao. Teško mi je kada se sve završi, prođe dan, uveče legnem sam, i ujutro se probudim sam. Volim da zagrlim djevojku i tako zaspim i da je ujutro makar čujem kako šuška u kuhinji dok ja spavam, da pijemo prvu kafu zajedno.

 Da li se kaješ ili si zahvalan na svemu što ti je učešće u Zadruzi donijelo?

-Ne kajem se ni zbog čega jer je moja odluka bila da uđem u rijaliti. Zahvalan sam Bogu što mi je dao jednu ovakvu lekciju. Život mi je opalio šamarčinu! Sagledao sam gdje sam griješio i da je sve ovo moralo da se desi da bih ja došao sebi. Počeo sam sebe da cijenim i stavljam na prvo mjesto. Imao sam manjak samopouzdanja, uvijek sam gledao druge, a sebe sam zanemarivao i to se konačno promijenilo.

 Da li ti je veća životna lekcija bio brak sa Ivanom ili veza sa Tarom?

-Veza s Tarom! Uopšte cijeli rijaliti i sve što se izdešavalo nakon toga. Opet, brak sa Ivanom… Skapirao sam da mi možda nismo bili spremni za taj brak bez obzira na godine koje smo proveli zajedno. Ivana i ja nismo kompatibilni. Jesmo mi funkcionisali, ali uopšte nismo jedno za drugo. Mi imamo totalno drugačija shvatanja i pogled na svijet. Ja sam ušao u brak da bih se promijenio. Bio sam lud, brz i htio sam to da umirim sa osobom koja je mirna, ali sada vidim da meni ipak treba nešto drugo.

Šta te je najviše povrijedilo u razvodu sa Ivanom?

-Jedino ta podjela imovine. To je sudski postupak koji se tako odvija, ali ona je znala kako sam ja krvavo zaradio taj novac i o kome sam sve brinuo sa istim. Zamjeram joj iskreno što je uzela toliko novca, i mislim da preko toga nikada neću preći. Više puta sam pričao o tome, ja sam galantan i sugurno je da bih joj dao da ima dovoljno za život, ali je pretjerala. Uzela mi je preko 150.000 eura u brakorazvodnoj parnici. Uzela je i stan i lokal i još svašta, ali dobro…

Kako ide karijera i jesi li zadovoljan?

-Izbacio sam novu pjesmu „O joj“ za koju vjerujem da će da me vrati na muzički vrh. To je nešto što priželjkujem i čemu se nadam. Radi se o solo trep pjesmi, za koju je urađen i spot. To je neki moj fazon, skroz ono što sam ja. Planiram da izbacim i jedan duet, sa ženskim vokalom, ali još nije odlučeno sa kim ću raditi. Nastupa ima i jako sam zadovoljan i posvećen poslu.

“Švrljao” i tokom braka

 Da li si švrljao tokom braka?

-Jesam, pred sam kraj braka. Njoj je to smetalo. Mi smo radili na djeci, pa smo prestali, više nismo bili ni intimni, nekako smo se udaljili… Tada je počelo da se dešava da sam ja počeo da švrljam, što ne opravdavam. Trebao sam da se razvedem pa da radim takve stvari.