Ponedjeljak, 17.01.2022.

Umjesto doma za ugroženu porodicu sebi izgradio vilu: Privedeni voditelj je i ranije poznat po skandalima!

Subota, 27.11.2021. | Magazin | Autor

Voditelj “Kuće od srca” Žarko Lazić priveden je prije nekoliko dana zbog muljanja sa placem u Krnjači. Naime, vlasnik produkcijske kuće umjesto doma za socijalno ugroženu porodicu izgradio je sebi vilu. On je poslije saslušanja pušten.

Ovo nije prvi put da se voditelj nađe na naslovnicama. Naime već ranije je bio na meti zbog svojih kontroverznih izjava. Njegova saradnica na njegovom projektu “Kuća od srca” Sandra Denda doživjela je stravičnu nesreću poslije koje je ostala invalid, a voditelj je jednom prilikom skandalozno izjavio da je sama kriva za nesreću koja joj se dogodila. Nekoliko godina kasnije, u aprilu ove godine u saobraćajnoj nesreći je život izgubila organizatorka emisije Jasmina Mihajlović, nakon čega je Lazić prokomentarisao i udes koji je prije izvjesnog vremena imala i Denda. Poslije toga, u javnosti su počele da se pojavljuju informacije da je Žarko varao siromašne ljude kojima je pomagao u obnovi kuće.

Žarko izgleda nije toliko human s obzirom na to da je, kako je pisao Objektiv, Lazić nasrnuo na ženu kojoj je gradio kuću, a potom zbog toga završio i na sudu. Kako se spekuliše, Lazić je svojevremeno u vidno alkoholisanom stanju upao na snimanje serijala „Kuća od srca”, kada je iz zasad nepoznatog razloga fizički nasrnuo na gospođu čiju je kuću tada gradio.

O Žarkovom neprofesionalnom ponašanju govorio je i jedan saradnik na njegovoj emisiji, koji je otkrio da je poznati voditelj mnoge “zavrnuo”:

– Ja nisam bio jedini koga je zavrnuo za novac. Da ne pričam o tome da nikoga od nas nije prijavljivao kao zaposlene. U cijeloj njegovoj produkcijskoj kući samo je on bio legalno prijavljen kao zaposleni, i to zato da bi mogao da preko firme plaća alimentaciju bivšoj supruzi za dijete. Inspekcija mu je bila svako malo na vratima firme, a on je to znao i onda nas je zaključavao dok oni ne odu. Tek tada smo mogli da izađemo napolje. On je neviđeni hohštapler i najveći ološ kog sam ikada u životu upoznao. U pravu su kada kažu da to nije kuća od srca. To je samo „fasada” iza koje se ne može pronaći ništa lijepo – rekao je Lazićev bivši saradnik.

Inače, Žarka je i prva supruga, Ksenija prijavila za zlostavljanje:

– Voljela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna – izjavila je tada Ksenija.

Poslije razlaza sa Ksenijom s kojom je bio tri mjeseca u braku i sa kojom ima sina Andriju, Lazić se oženio voditeljkom Bojanom Lazić, od koje se, takođe, razveo poslije sedam godina i sa kojom, takođe, ima sina.

Tagovi: Žarko Lazić